cooperativa si

cooperativisme desde l'iniciativa social

Què és la Cooperativa SI?

La Cooperativa SI, d’Iniciativa Social, es crea a Campanet l’any 2000. És una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu general ajudar les persones dependents o amb algun tipus de discapacitat i facilitar-les la inserció laboral i social. Acull entre els seus socis cooperativistes amb discapacitat.

 Una entitat que brinda l’oportunitat als seus socis de desenvolupar serveis i iniciatives de treball que ajuden a les persones amb necessitats de suport a què puguin mantenir una vida activa i autònoma dins la seva comunitat.

Una cooperativa de treball associat que desplega les seves activitats principalment a Mallorca i a les Illes Balears.

Membre de la UCTAIB (Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears) i de la Red E-Impact de la Fundación EMPLEA.

Missió de la Cooperativa:

Promoure iniciatives i serveis per facilitar la vida i la participació en la comunitat a les persones amb especials necessitats de suport, sobretot, a les persones amb discapacitat i / o dependència.

Objectius específics:​

  • Promoure activitats orientades a canviar la “manera d’estar en el món” i les expectatives de futur de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.
  • Crear una xarxa de suport personal entorn de les persones en situació d’aïllament social a causa de la seva discapacitat o a altres circumstàncies.
  • Atendre i cuidar les persones majors perquè puguin continuar vivint al seu entorn natural de convivència amb l’assistència personal que necessitin.

     

Sectors de la Cooperativa:

  • Centre de dia per a persones majors de Campanet i d’altres pobles de la comarca del Raiguer de Mallorca.

  • Club CEA (Club de Ciutadans i d’Empresaris Actius): incubadora de projectes i programes individuals de suport per a la inclusió laboral en el mercat de treball.