club cea

de Ciutadans i Empresaris Actius

Club CEA de Ciutadans i Empresaris Actius

Projecte d’inserció laboral activa, “Club de Ciutadans i Empresaris Actius” (Club CEA).

Club de Ciutadans i Empresaris Actius és una iniciativa que promou la vida independent de totes les persones, tenint en compte la prioritat d’Integració siguin quines siguin les seves capacitats.

El Club CEA, té membres, socis i voluntaris:

MEMBRE CEA

El que participa i rep serveis. Generalment són persones majors de 20 anys, emmarcats dins els col·lectius de vulnerabilitat, amb capacitats diverses i moltes ganes de viure.

SOCI CEA

És tota persona o entitat que vulgui contribuir a aquesta iniciativa i que aporti un lloc de treball per a algun membre actiu o una ajuda econòmica per al Club.

VOLUNTARI CEA

El que aporta un temps setmanal o mensual per donar suport als membres actius i per contribuir a la seva vida independent.

MEMBRE CEA

Els Membres del Club, són les persones Actives que pretenen millorar la seva vida laboral amb el nostre suport. D’aquesta manera al nostre Club milloren les seves capacitats per a la recerca de feina així com les seves capacitats laborals, tot això mitjançant la metodologia de Treball amb Suport i amb l’innegable potencial propi.

Amb tot això els nostres membres troben en els nostres Socis els principals aliats per a l’oportunitat laboral que necessiten, però també, hi ha membres que amb la nostra ajuda s’obren camins propis.

Vull ser membre

Per a ser soci, membre * o voluntari del nostre Club, has de contactar amb nosaltres via correu electrònic o telèfon per poder entrevistar-nos i conèixer-nos.

* Si vols ser membre, i ets una persona amb certificat de discapacitat, el Club CEA té experiència i recorregut per ajudar-te ja que el centre especial de treball Ara Sí, Qualitat, projecte empresarial d’interès social que va néixer en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca l’any 2010 per donar suport a un col·lectiu de persones amb discapacitat que no tenien feina, forma part de les eines del nostre Club i és l’impulsor de qualsevol projecte amb fins sociolaborals de millora personal i integració laboral.

SOCIS CEA

Persones, Entitats, Institucions i Empreses que de manera Activa, ens ajuden a promoure les oportunitats de Feina al nostre Club CEA:

— Ajuntament de Campanet

L’Ajuntament de Campanet, oferint-se a promoure iniciatives integradores i vetllant pel bon acolliment de totes les persones treballadores independentment de les seves capacitats diverses.

— Reial Club Nàutic de Palma

El Reial Club Nàutic de Palma, incloent-hi i posant en valor als treballadors membres del nostre Club, com una part fonamental dels seus recursos humans.

— Institut Mallorquí d'Afers Socials

“El Club CEA, de Ciutadans i Empresaris Actius” rep el suport de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). La Cooperativa SI, d’Iniciativa Social, agraeix la proximitat i la sensibilitat del Consell de Mallorca cap als ciutadans amb discapacitat que tenen més difícil que els altres la seva inclusió laboral i social.

— Caixa Colonya

La banca ètica d’aquesta Caixa ens ajuda a mantenir vius els nostres projectes d’inclusió laboral i social.

— Obra Social Fundació "La Caixa"

La fundació de Caixa Bank ens ajuda a mantenir vius els nostres projectes d’inclusió laboral i social.

VOLUNTARI CEA

Al nostre Club estem molt orgullosos i agraïts de tots els nostres voluntaris, ja que gràcies a ells, les activitats i el dia a dia, es fa més amè i il·lusionant.

Si estàs interessat a formar part del nostre Programa de Voluntariat, i enriquir-te com a persona formant part d’aquesta gran família, contacta amb nosaltres per correu electrònic i sol·licita’ns la informació que necessitis, seràs més que benvingut.

Iniciatives

La Cooperativa SI es manté en contacte amb Institucions, entitats i empreses per aconseguir el llançament dels projectes en desenvolupament.


Si ets empresa, entitat o particular compromès amb la iniciativa social, necessitem:

  • Noves idees per crear projectes
  • Gent compromesa per la iniciativa social
  • Finançament per consolidar els projectes en desenvolupament i futurs.