Hort del Centre de dia de Campanet

El Centre de Dia per a persones majors de Campanet i comarca, gestionat per la Cooperativa Social SI, ha rehabilitat unes terres, abans sense cultivar, donant ocupació a persones amb diversitat funcional. El paisatge que ara veuen les persones majors del centre és completament diferent al que veien abans i ara tots diuen que fa goig contemplar aquest hort. A més, les persones majors del centre gaudeixen dels productes de l’hort que guanyen com a premis, quan juguen a “bingo”…, i tots se’n van a casa ben contents amb l’alegria de tenir un hort interactiu.

1 comentari a “Hort del Centre de dia de Campanet”

  1. AIXÒ ESTÀ MOLT BÉ. HEM DE CONTINUAR AMB LES IDEES INNOVADORES QUE APORTEN ALEGRIA A LES PERSONES MAJORS I EN SITUACIÓ VULNERABLE DE CAMPANET I COMARCA. ENHORABONA ALS TREBALLADORS DE L’HORT DEL CENTRE DE DIA DE CAMPANET !!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.