Església Sant Miquel de Campanet

La Cooperativa SI, cerca ermita

La COOPERATIVA SOCIAL SI, amb experiència, cerca a Mallorca ermita, convent, santuari o lloc històric tancat, per promoure l’obertura diària, la pregària i l’activitat social i cultural, donant llocs de treball a persones en situació vulnerable, exactament igual com ho ha fet durant els darrers anys a l’església medieval de Sant Miquel de Campanet (s. XIII) on, per aquesta activitat, va merèixer el Premi ARCA 2019 a la Protecció del Patrimoni.

Cercam a Mallorca un propietari altruista de veritat, que s’estimi l’espiritualitat, el patrimoni i la cultura.

Interessats contactar amb la cooperativa per correu electrònic: ermitasensefronteres@cooperativasi.org.

1 comentari a “La Cooperativa SI, cerca ermita”

  1. Sembla mentira que l’església medieval de Sant Miquel de Campanet, dugui més d’un any tancada, després de la bona experiència d’obertura diària durant 8 hores que va fer la COOPERATIVA SOCIAL SI del mateix poble de Campanet i que donava feina a 4 persones en situació vulnerable. El rector de la parròquia de Campanet, que no va saber valorar mai el projecte social, evangelitzador i cultural que allí es feia, ha penjat els hàbits i ha desaparegut. Els gestors actuals del Bisbat de Mallorca, intoxicats per falses informacions no verificades, tampoc han sabut valorar gens el projecte modèlic que allà es feia i que va rebre el PREMI ARCA 2019 precisament per LA CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC AMB UN PROJECTE SOCIAL. Ara aquest patrimoni, joia històrica dels mallorquins, duu més d’un any tancat i abandonat. Me consta que la Cooperativa Social SI de Campanet està disposada a tornar a obrir diàriament aquesta església medieval i a contractar persones en situació vulnerable de Campanet i comarca, per promoure la conservació d’aquest patrimoni històric, l’espiritualitat, la cultura i l’acolliment dels visitants que s’hi acosten, un projecte integral que el Departament Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca veu amb mots bons ulls, després del treball de regularització patrimonial que va fer la Cooperativa Social SI, durant els tres anys de gestió exemplar, de 2018 a 2021.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.