Marie Martin I Blai Vidal canten a la vida

Marie Martin és a Mallorca per col·laborar en el darrer disc de Blai Vidal. Ella, vinguda de França, on es coneguda com a Cantant, compositora i coach vocal, ha cantat a Nova York, París, Madrid i Marrakesh entre altres ciutats. En Blai Vidal, conegut cantautor mallorquí, i bon guitarrista, no ha volgut deixar passar l’ocasió de que coneguem la Marie Martin abans que parteixi de nou al seu país. És per aquest motiu que el proper dijous inauguraran els Sopars a la fresca en les nits d’estiu mallorquines.

Un bon moment per conèixer la feina conjunta d’aquestes dues veus precioses… Aquí un tastet del que passarà dijous al vespre a Sant Miquel de Campanet.

Recordeu, cal fer reserva! Salut a tothom!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.